Rulada cu praz si ciuperci


Ingrediente:
J     1/2 kg de ciuperci;
J     1 pachet cu foi de placinta;
J     2 cepe mari;
J     4 fire de praz;
J     patrunjel;
J     ulei pentru calit;
J     sare, piper.

Preparare:
  1. Ciupercile, taiate felii si o ceapa taiata julien se pun la calit in putin ulei. Cand au scazut suficient se adauga sare si piper si pun intr-un castron.
  2. Prazul taiat felii impreuna cu cealalta ceapa taiata julien se pun la calit, cand au scazut se adauga patrunjelul, sare si piper dupa gust.
  3. Intinde mai multe foi de placinta (unse cu ulei sau margarina) si toarna peste ea amestecul de praz, ceapa si patrunjel, apoi intinde urmatoarele foi (unse cu ulei sau margarina) peste umplutura de praz si toarna peste ea ciupercile calite.
  4. Se ruleaza si se pun copt intr-o tava in cuptorul preincalzit. Se coace la foc mediu pana cand se rumeneste.

!!! Se serveste rece sau calda.
!!! Nu folositi mult ulei la calit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu