Ingrediente:
J
1/2 kg de ciuperci;
J
1 pachet cu foi de placinta;
J
2 cepe mari;
J
4 fire de praz;
J
patrunjel;
J
ulei pentru calit;
J
sare, piper.
Preparare:
- Ciupercile, taiate felii si o ceapa taiata julien se pun la calit in
putin ulei. Cand au scazut suficient se adauga sare si piper si pun
intr-un castron.
- Prazul taiat felii impreuna cu cealalta ceapa taiata julien se pun la
calit, cand au scazut se adauga patrunjelul, sare si piper dupa gust.
- Intinde mai multe foi de placinta (unse cu ulei sau margarina) si toarna
peste ea amestecul de praz, ceapa si patrunjel, apoi intinde urmatoarele
foi (unse cu ulei sau margarina) peste umplutura de praz si toarna peste
ea ciupercile calite.
- Se ruleaza si se pun copt intr-o tava in cuptorul preincalzit. Se
coace la foc mediu pana cand se rumeneste.
!!! Se serveste rece sau
calda.
!!! Nu folositi mult ulei la calit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu